Leverancier

Met onze product configurator WoonTotaal-decoloop® CPQ kunnen jij en jouw klanten productconfiguraties maken voor elk denkbaar interieurproduct zoals gordijnen, binnenzonwering, vloeren, meubels et cetera. De geconfigureerde producten kunnen vervolgens eenvoudig naar jouw backoffice of productie worden verzonden.

Decoloop

Configurator

Wij brengen jou in contact

Wil je graag samenwerken met een externe productiepartner zoals een gordijnatelier of montage bedrijf dan kunnen wij je in contact brengen met onze partners. Wij kunnen ook de productcatalogi van jou en de partner met elkaar verbinden om ├ę├ęn platform te bieden aan je klanten.

Decoloop Mockup
Link

Connect

Eenvoudig aansluiten met een decoloop® connect

Heb je geen producten die geconfigureerd moeten worden of lever je bijvoorbeeld alleen materialen die door een ander verwerkt worden tot een geconfigureerd product? Dan kan je ook eenvoudig op ons platform aansluiten met een decoloop┬« connect. Je kan dan zelf je basis productcatalogus online uploaden en onderhouden. Jouw geverifieerde klanten kunnen dit gebruiken om offertes, orderbevestigingen en facturen te maken via de gratis decoloop┬« Shop en Dynamics. Daarnaast kunnen ook, na onderling akkoord, berekeningen van materialen met aangesloten decoloop┬«-partners onderling gedaan worden.  

supplier

Planning

Plan eenvoudig je vertegenwoordigers in voor klantbezoeken.

Met de planning zorg je ervoor dat bezoeken geregistreerd worden en overal waar je bent op alle apparaten altijd inzichtelijk zijn. De planning is ook inzetbaar voor het plannen van servicewerkzaamheden.

De klant kan zelf een afspraak inplannen in hun eigen decoloop®

Gebruik de planning voor het inzetten van servicewerkzaamheden, laat je klant deze zelf opstellen in hun eigen en de laatste status inzien. Hiermee wordt uw binnendienst ontlast.

Dien zelf bij verbonden uitvoerende bedrijven werken in en hou inzicht op de voortgang van het werk. Koppel je eigen WoonTotaal aan de planning zodat gebruikers naast een bestelling ook meteen een uitvoerende afspraak kunnen maken.

Decoloop

Connectoren

Wij maken oplossingen die werken!

Daarom is al onze software uiteraard goed te koppelen aan jouw ERP en/ of CRM systemen.

Ook je eigen webshops of die van je klanten zijn via APIÔÇÖs, widgets en Gateways makkelijk aan onze configurator (CPQ) en planningsoplossingen te koppelen.

Webshop
idea

Consultancy

Wij zijn de partner voor de interieurindustrie met ervaring in onze branche sinds 2002.

Hoewel wij al veel verschillende oplossingen hebben ontwikkeld blijven wij ook innoveren en staan wij open voor nieuwe uitdagingen. Zie je raakvlakken, maar lees je op onze site net niet wat je zoekt? Dan gaan wij natuurlijk graag met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor jouw bedrijf.

Leverancier

Wij werken o.a. voor: