Sieval

Over ons

Verbonden met de interieur branche.

Het begon allemaal in 2002 met een vraag van een gordijnenatelier die worstelde om de juiste informatie voor de confectie van gordijnen van hun klanten te krijgen. Ons bedrijf beantwoordde deze vraag met het bouwen van AtelierTotaal.

Dit programma was de basis van wat het succes van decoloop®-WoonTotaal werd. Waarom? Omdat onze oprichter en velen van ons opgroeiden in de interieurindustrie en wij jullie ‘taal’ spreken. Wij weten hoe producten moeten worden berekend en dat is wat ateliers, leveranciers, producenten en (web)winkels nodig hebben. Sindsdien is het onze missie om de industrie te verbinden door visionaire en innovatieve software.

Sieval Dedicated Solutions is het bedrijf achter toonaangevende producten als decoloop®, WoonTotaal, ProjectTotaal en AtelierTotaal. Wij maken dé software oplossingen voor op maat gemaakte gordijnconfectie, raamdecoratie, vloer & wandafwerking. Van producent tot winkelier en van leverancier tot webshop wij brengen zekerheid en efficiëntie in de gecompliceerde wereld van de interieurbranche.

Met een team van meer dan 30 medewerkers werken wij dagelijks voor jou. Niet alleen aan oplossingen als decoloop® en WoonTotaal maar bijvoorbeeld ook ProjectTotaal en vele andere maatwerkoplossingen voor alles in en om het huis.

Wil je ons beter leren kennen? Kom dan eens op bezoek bij het bedrijf achter al deze toonaangevende producten: Sieval Dedicated Solutions.

Wij maken samen met jou verbinding om:

 • wall clock

  Snel en overzichtelijk bestellen & plannen

 • statistics

  Minder administratieve handelingen

 • goal

  Cloud based

 • design tool

  Meer tijd voor verloop

living room