Projectinrichter

Met onze product configurator decoloop® CPQ (WoonTotaal) kunnen jouw klanten en jij productconfiguraties maken voor elk denkbaar interieurproduct zoals gordijnen, vloeren, binnenzonwering, rails en meer. Het product wordt voorzien van de juiste prijs en de klant kan ze vervolgens digitaal bestellen. De geconfigureerde producten kunnen eenvoudig naar jouw backoffice of productie worden verzonden.

Decoloop

Winkelsoftware

Wij brengen jou in contact

Als projectinrichter moet je vooral snel, simpel en overzichtelijk je offertes kunnen maken en deze vervolgens bestellen bij de juiste leveranciers. Hiervoor kan je bij veel van onze partners gebruik maken van hun eigen decoloop® CPQ, ook bekend als Woontotaal.

Decoloop Mockup
Link

Connect

Wij bieden echter meer!

Met decoloop® Shop kun je ook zelf artikelen aanmaken en deze in offertes, orderbevestigingen en facturen omzetten. Je kan met de vloerenmodule tekeningen en berekeningen maken voor vloeren. De verschillende decoloop® CPQ (WoonTotaal) versies zijn ook te vinden in deze oplossing dus je kan ook nog eens je eigen artikelen combineren met je favoriete leveranciers.  Diverse grote Retail ketens maken ook gebruik van onze oplossingen in de vorm van compleet eigen decoloop® CPQ (WoonTotaal) specifiek gebouwd voor het (groot)winkelbedrijf.

Mogelijkheden:

 • Eenvoudig offertes, opdrachtbevestigingen en facturen maken
 • Eigen artikelen en klanten invoeren en gebruiken
 • Tekenprogramma voor berekening vloeren (Module)
 • Koppelen en inloggen bij bestaande decoloop® CPQ (WoonTotaal) partner versies
 • Integratie van decoloop® Planning (Module)
 • Centraal bestellingen volgen bij je decoloop® CPQ (WoonTotaal) partners

Omnichannel – Webshops

Nauurlijk zijn onze decoloop® CPQ (WoonTotaal) en planning oplossingen te koppelen aan jouw webshop. Al onze oplossingen zijn voorzien van API’s of widgets. Decoloop® is Omnichannel ready. Omnichannel is een soepele koopervaring voor de klant op verschillende kanalen. 

supplier

Planning

decoloop® Planning maakt papieren agenda’s tot complexe planningsprogramma’s overbodig.

Via een overzichtelijke online oplossing kan je eenvoudig werkbonnen aanmaken en deze inplannen op basis van vaardigheden, locatie en beschikbaarheid van jouw medewerkers.

Consumenten kunnen doormiddel van de ingebouwde widget eenvoudig via je website of webshop een afspraak maken voor advies of inmeten aan huis.

Als het product gereed is kan er wederom snel en gemakkelijk een afspraak ingepland worden voor de montage.

Mogelijkheden:

Decoloop

Microsoft Dynamics decoloop®

Combineer de mogelijkheden!

Combineer de mogelijkheden Microsoft Dynamics zoals CRM en ERP met de kracht decoloop®. Met Dynamics 365 verzorgt Microsoft niet alleen naadloze integratie tussen de vertrouwde Office 365 (o.a. Word en Excel) en Microsoft ERP bedrijfsadministratie, maar ook de communicatie en integratie met oplossingen van derden zoals de oplossingen van decoloop®. Apps voor andere specifieke doeleinden kun je eenvoudigweg vanuit een appstore downloaden. Denk hierbij aan een Kassasysteem (POS), een webshop, magazijnbeheer en CRM-oplossingen. Met de koppeling met decoloop®-WoonTotaal kan er exact berekend en besteld worden bij uw vertrouwde leverancier.

Mogelijkheden:

 • Simpele schaalbare oplossing voor elk bedrijf
 • Complete integratie met decoloop® CPQ (WoonTotaal)
 • Vertrouwde Microsoft oplossing
 • Kleine initiële investering
 • Makkelijk uit te breiden met externe applicaties
Decoloop

Consultancy

Wij zijn de partner voor de interieurindustrie met ervaring in onze branche sinds 2002!

Hoewel wij al veel verschillende oplossingen hebben ontwikkeld blijven wij ook innoveren en staan wij open voor nieuwe uitdagingen. Zie je raakvlakken, maar lees je op onze site net niet wat je zoekt? Dan gaan wij natuurlijk graag met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor jouw bedrijf.

Projectinrichter

Wij werken o.a. voor: