Woninginrichter

Met onze product configurator decoloop® CPQ (WoonTotaal) kunnen jouw klanten en jij productconfiguraties maken voor elk denkbaar interieurproduct zoals gordijnen, vloeren, binnenzonwering, rails en meer. Het product wordt voorzien van de juiste prijs en de klant kan ze vervolgens digitaal bestellen. De geconfigureerde producten kunnen eenvoudig naar jouw backoffice of productie worden verzonden.

Decoloop

Winkelsoftware

Wij brengen jou in contact

Als woninginrichter moet je vooral snel, simpel en overzichtelijk je offertes kunnen maken en deze vervolgens bestellen bij de juiste leveranciers. Hiervoor kan je bij veel van onze partners gebruik maken van hun eigen decoloop® CPQ, ook bekend als Woontotaal.

Decoloop Mockup
Link

Connect

Wij bieden echter meer!

Met decoloop® Shop kun je ook zelf artikelen aanmaken en deze in offertes, orderbevestigingen en facturen omzetten. Je kan met de vloerenmodule tekeningen en berekeningen maken voor vloeren. De verschillende decoloop® CPQ (WoonTotaal) versies zijn ook te vinden in deze oplossing dus je kan ook nog eens je eigen artikelen combineren met je favoriete leveranciers.  Diverse grote Retail ketens maken ook gebruik van onze oplossingen in de vorm van compleet eigen decoloop® CPQ (WoonTotaal) specifiek gebouwd voor het (groot)winkelbedrijf.

Mogelijkheden:

 • Eenvoudig offertes, opdrachtbevestigingen en facturen maken
 • Eigen artikelen en klanten invoeren en gebruiken
 • Tekenprogramma voor berekening vloeren (Module)
 • Koppelen en inloggen bij bestaande decoloop® CPQ (WoonTotaal) partner versies
 • Integratie van decoloop® Planning (Module)
 • Centraal bestellingen volgen bij je decoloop® CPQ (WoonTotaal) partners

Omnichannel – Webshops

Nauurlijk zijn onze decoloop® CPQ (WoonTotaal) en planning oplossingen te koppelen aan jouw webshop. Al onze oplossingen zijn voorzien van API’s of widgets. Decoloop® is Omnichannel ready. Omnichannel is een soepele koopervaring voor de klant op verschillende kanalen. 

supplier

Planning

decoloop® Planning maakt papieren agenda’s tot complexe planningsprogramma’s overbodig.

Via een overzichtelijke online oplossing kan je eenvoudig werkbonnen aanmaken en deze inplannen op basis van vaardigheden, locatie en beschikbaarheid van jouw medewerkers.

Consumenten kunnen doormiddel van de ingebouwde widget eenvoudig via je website of webshop een afspraak maken voor advies of inmeten aan huis.

Als het product gereed is kan er wederom snel en gemakkelijk een afspraak ingepland worden voor de montage.

Mogelijkheden:

Decoloop

Software integratie

Niets is erger dan verschillende applicaties en software die niet goed op elkaar zijn aangesloten. Onze oplossingen zijn daarom zoveel mogelijk voorzien van gateways, API en framework oplossingen. Zo kan je onze ordersystemen & productconfiguratie oplossingen in de meeste gevallen koppelen in de POS systemen van jezelf of van je (online) klanten. Of verbindingen leggen met je bestaande ERP of CRM systemen. Zo hou je gegevens altijd en overal up-to-date, in verschillende applicaties.

Mogelijkheden:

 • Koppelingen met bestaande ERP, CRM en POS systemen
 • Integratie met Microsoft Dynamics business Central en andere oplossingen
 • Koppelingen en integraties met POS systemen zoals Logictrade en iOne
 • Omnichannel ready door API oplossingen voor webshops
 • iFrame oplossingen
 • Gatewaysn
 • Koppelingen met boekhoudprogramma’s
 • decoloop® CPQ is uiteraard te koppelen aan onze productie-, planning- en service-oplossingen
Decoloop

Consultancy

Wij zijn de partner voor de interieurindustrie met ervaring in onze branche sinds 2002!

Hoewel wij al veel verschillende oplossingen hebben ontwikkeld blijven wij ook innoveren en staan wij open voor nieuwe uitdagingen. Zie je raakvlakken, maar lees je op onze site net niet wat je zoekt? Dan gaan wij natuurlijk graag met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor jouw bedrijf.

Woninginrichter

Wij werken o.a. voor: