Producent

Producent

Met onze product configurator decoloop® CPQ (WoonTotaal) kunnen jouw klanten en jij productconfiguraties maken voor elk denkbaar interieurproduct zoals gordijnen, vloeren, binnenzonwering, rails en meer. Het product wordt voorzien van de juiste prijs en de klant kan ze vervolgens digitaal bestellen. De geconfigureerde producten kunnen eenvoudig naar jouw backoffice of productie worden verzonden.

Decoloop

Configurator

Wij brengen jou in contact

Wil je graag samenwerken met een externe partner zoals een groothandel, leverancier of montage bedrijf dan kunnen wij je in contact brengen met onze partners hiervoor. Wij kunnen ook de (product)catalogi van jou en de partner met elkaar verbinden om één platform te bieden aan je klanten.

Decoloop Mockup
Link

Connect oplossingen

Eenvoudig aansluiten met een decoloop® connect

Leveranciers en groothandels die met hun stoffencollectie zijn aangesloten via een Connect versie kunnen hun catalogi eenvoudig beschikbaar stellen binnen jouw productieconfiguratie. Zo kan jouw klant snel, simpel en overzichtelijk stof en confectie samenstellen en met alle correctie informatie bij beiden bestellen.

Productie

Na het ontvangen van de order via decoloop® CPQ, ook wel bekend als Woontotaal, is het werk nog niet klaar. Klanten willen op de hoogte worden gehouden van de status van hun bestellingen en de bestelling moet snel worden afgehandeld. Hiervoor hebben wij decoloop® production, voorheen AtelierTotaal, ontwikkeld. Decoloop® production is een simpele overzichtelijke online tool om al je orders te verwerken.

supplier

Planning

decoloop® Planning maakt papieren agenda’s tot complexe planningsprogramma’s overbodig.

Via een overzichtelijke online oplossing kan je eenvoudig werkbonnen aanmaken en deze inplannen op basis van vaardigheden, locatie en beschikbaarheid van jouw medewerkers.

Consumenten kunnen doormiddel van de ingebouwde widget eenvoudig via je website of webshop een afspraak maken voor advies of inmeten aan huis. Als het product gereed is kan er wederom snel en gemakkelijk een afspraak ingepland worden voor de montage.

Mogelijkheden:

Decoloop

Connectoren

Wij maken oplossingen die werken!

Daarom is al onze software uiteraard goed te koppelen aan jouw ERP en/ of CRM systemen.

Ook je eigen webshops of die van je klanten zijn via API’s, widgets en Gateways makkelijk aan onze configurator (CPQ) en planningsoplossingen te koppelen.

Webshop
idea

Consultancy

Wij zijn de partner voor de interieurindustrie met ervaring in onze branche sinds 2002.

Hoewel wij al veel verschillende oplossingen hebben ontwikkeld blijven wij ook innoveren en staan wij open voor nieuwe uitdagingen. Zie je raakvlakken, maar lees je op onze site net niet wat je zoekt? Dan gaan wij natuurlijk graag met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar de oplossing voor jouw bedrijf.

Producent

Wij werken o.a. voor: